Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is allang geen hype meer. Elke ondernemer probeert energie te besparen, gaat CO2 uitstoot tegen, vermindert emissie van schadelijke stoffen en streeft naar duurzaam inkopen. Maar duurzaam ondernemen betekent ook: aandacht voor de mensen in uw organisatie.

Bij duurzaam ondernemen gaat het om de drie P's. Het maken van winst (Profit) mag niet ten koste gaan van milieu (Planet) en mens (People). Om deze verantwoordelijkheid waar te maken nemen we steeds meer maatregelen op het gebied van duurzaamheid. In de media struikel je over de aandacht voor groene producten en duurzame productie. De film van Al Gore heeft duidelijk geleid tot een toegenomen bewustzijn van maatschappelijke verantwoordelijkheid, vooral op milieugebied.

Kracht van mensen

Maar hoe zit het met de mensen in uw organisatie? Maakt u optimaal gebruik van 'de kracht van mensen'? Is er ruimte voor de passie van uw medewerkers? Zijn uw mensen tevreden, betrokken, gemotiveerd en trots? Of is er sprake van veel verzuim en verloop? Bent u bereid te investeren in de ontwikkeling van uw medewerkers om daarmee de productiviteit en efficiency te verhogen? Denkt dat er voldoende sprake is van een gezonde en natuurlijke werkomgeving?

OASIO staat u bij

Als u de P van People in uw onderneming meer aandacht en ruimte wilt geven, maar u komt er niet aan toe om dit concreet te maken, dan bent u bij OASIO aan het goede adres. OASIO organiseert:

Maak een afspraak voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.