Welkom bij OASIO

Wilt u de organisatie van arbeid in uw bedrijf optimaliseren? De arbeidsproductiviteit verhogen, nog meer uit uw mensen halen en een betere werkgever zijn? OASIO ondersteunt u bij het sociaal innoveren van uw bedrijf.

OASIO staat voor Onderzoek & Advies Sociaal Innovatief Ondernemen. Mens achter dit bedrijf is Drs D.W. (Dick) Faber, expert op het gebied van HRM en P&O. Zijn ervaring als docent en afstudeerbegeleider aan Saxion Hogeschool Deventer (Academie Mens en Arbeid) maakt hem specialist op het gebied van arbeidsmotivatie, medewerkertevredenheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en omgaan met ethische dilemma's op de werkvloer.

OASIO gaat graag aan de slag met ondernemers en HR-professionals in profit en non-profit organisaties die behoefte hebben aan een concrete handreiking voor een of meer van de bovenstaande onderwerpen.

Onze werkwijze

Sociale innovatie is in het hedendaagse bedrijfsleven niet meer weg te denken. De vraag is niet meer of u als ondernemer aan sociale innovatie moeten werken, maar hoe u sociale innovatie vorm geeft. Lees meer »

Contact

Bent u geïnteresseerd in wat OASIO voor uw bedrijf kan betekenen? Wilt u meer weten over wat wij doen? Neem dan vrijblijvend contact op. Graag komen wij bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Lees meer »

©2010 OASIO | Alle rechten voorbehouden.